Nieuws

 

Vanwege de aanhoudende drukte heb ik besloten om op dit moment geen “nieuwe” klanten meer aan te nemen. Om nog langere wachttijden te voorkomen.

                                                                           

Nieuw is de wachtlijst in het boekingssysteem, schrijf je in op de dag dat je beschikbaar bent. Als er een plek beschikbaar komt stuurt het systeem een mail zodat je online kunt boeken of ik neem contact met je op. Let op, inschrijven op de wachtlijst is geen garantie voor een afspraak op die dag.

 

   

Aroma Touch Massage van DoTerra.

De AromaTouch© methode maakt gebruik van de pure en zuivere essentiële oliën van DōTERRA. Door de essentiële oliën met deze bijzondere methode aan te brengen ontspannen de spieren op diep niveau, wordt het immuunsysteem versterkt, van toxische stoffen ontdaan en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam hersteld. Zowel de ontvanger als gever van deze behandeling, ervaren een palet aan zuivere geuren die een positieve en genezende invloed hebben op lichaam en geest.

De AromaTouch© methode is verdeeld in 4 primaire stappen:

  1. stress vermindering
  2. verbetering van immuunsysteem
  3. vermindering van ontstekingsreacties
  4. homeostase (zelfregulering)

Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Iedere stap in het proces maakt gebruik van twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt ca 60 minuten per behandeling.

Deze methode maakt gebruik van de dōTERRA essentiële oliën. Omdat deze gegarandeerd 100% puur en zuiver zijn, daardoor ook geschikt voor inwendig gebruik. De methode werkt met acht CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) essentiële oliën, waaronder: Balance, Lavendel, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wilde Sinaasappel en Pepermunt.

 Webshop.

Heb jij al eens een bezoek gebracht aan de webshop? Tijdens de lockdown bezorg ik binnen Amstelveen gratis en persoonlijk alle bestellingen. Ook is het weer mogelijk om producten af te halen in de salon. Als de salon weer open mag bezorg ik nog steeds met liefde binnen Amstelveen voor of na mijn werktijden.

Heb je huidadvies nodig? Neem dan gerust contact met mij op, ik geef je graag advies.

Hou de Facebook of Instagram pagina van de salon in de gaten voor de laatste updates en leuke acties.

Bij een bezoek aan de salon graag het volgende in acht nemen:

BLIJF THUIS

Heeft u last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten ,verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van uw huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)?

Blijf dan thuis. Uiteraard geld dit ook voor mij

PRECIES OP TIJD

Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat u niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

HANDEN WASSEN

Desinfecteer uw handen grondig bij binnenkomst. Op het krukje staat de handalcohol voor u klaar.

Na elke behandeling wordt de gehele ruimte en alle materialen waar contact mee geweest is geventileerd en gedesinfecteerd.

Gelieve het toiletbezoek te beperken.

BETAAL CONTACTLOOS

Wij vragen u om contactloos te betalen via pin of betaalverzoek.

Vakantie en Trainingsdata.

De salon is in alle schoolvakanties op donderdag gesloten.
De salon is gesloten op de volgende data

9 augustus tot en met 22 augustus 2021

Tussen kerst en oud en nieuw 2021 

27 september Beurs